Super tipy, ako motivovať zamestnancov bez zbytočných nákladov navyše

Aktuality
1 min.

Všetci sme určite pocítili, že cena obedového menu sa v našich obľúbených reštauráciách zvýšila. Zamestnanci vidia značný rozdiel medzi sumou napísanou na Stravenkách a sumou napísanou v obedovom menu. Máme tipy ako motivovať zamestnancov zvýšením stravného bez zbytočných nákladov pre zamestnávateľa.

V posledných mesiacoch sme v priemere za obed zaplatili 7,58 €. V porovnaní s tým, že zamestnanci zväčša dostanú stravné nad minimálnou výškou (aktuálne najčastejšie 5,30 €) si nemôžu na obed kúpiť to, čo by možno chceli.

Zaujímavé je, že poctivá strava dokáže zvýšiť produktivitu až o 20 %. Preto by chutné jedlo nemalo chýbať v pracovnom dni každého zamestnanca. Veď je to správna a výhodná cestička ako motivovať tím k lepšiemu výkonu a väčšej spokojnosti.

Zvýšte stravné zamestnancom, aby vás to stálo čo najmenej

Hľadáte spôsob ako prilepšiť zamestnancom bez zbytočných nákladov navyše? Vyskúšajte Paťovské stravné, dôstojné stravné, ktoré motivuje k pravidelnému obedovaniu a celkovej pohode zamestnancov. Je to účinné a finančne navýhodnejšie riešenie pre zamestnávateľa.

Keď zvýšite nominálnu hodnotu eStraveniek alebo Straveniek, zamestnancovi sa zdvihne reálny celkový príjem, má dostatok financií na obedy a zamestnávateľ z toho neplatí ďalšie náklady – dane a odvody. A keď je spokojný zamestnávateľ aj zamestnanec, všetko funguje.

Nezabudnite, že na zvýšenie stravného môže zamestnávateľ využiť aj sociálny fond či nepeňažný príjem 500 €. Je to výhodné pre obidve strany – zamestnanec platí za stravné menej a zamestnávateľa toto navýšenie nijako finančne neovplyvní. Naopak, ušetrí na daniach a odvodoch.

Všetko o zvyšovaní stravného bez zbytočných nákladov a ako to urobiť správne nájdete na našom webe.

Dobitie s cashbackom | eStravenky | NP 500

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!
banner propagujúci používanie fpoho appky

Ďalšie aktuality

Pár relaxuje na kmeni pred zasneženými horami a stromami a užíva si slnečný deň v prírode.
Blog
Viac oddychu a menej chýb v práci: Ako rekreácia ovplyvňuje koncentráciu?
Čítať viac
Štyria ľudia sedia za stolom, usmievajú sa a rozprávajú sa spolu v neformálnom prostredí pri káve, jedle a diskutujú o stravné lístky prínos pri obede.
Blog
Takmer milión Slovákov využíva stravné lístky: Aký je ich skutočný prínos?
Čítať viac
Kolegovia sa usmievajú a spolupracujú pri stole s papiermi a kávou, diskutujúc o tom, ako optimalizovať interné rezervy vo firme pre väčšiu efektivitu.
Blog
Zložité časy si žiadajú spoľahlivé riešenia: Objavte interné rezervy, ktoré vás posilnia a pomôžu rásť
Čítať viac
Usmievajúci sa muž platí telefónom pomocou elektronických stravovacích kariet účtovanie pri stole v reštaurácii s rodinou, zatiaľ čo server drží čítačku kariet.
Blog
Elektronické stravovacie karty: Ako fungujú a ako ich účtovať?
Čítať viac

    Call Now Button