fbpx

Tipy na vianočné darčeky so fšekartou a Daršekmi

4. decembra 2023
DOXX - Stravné lístky
865

Niekto rieši darčeky na poslednú chvíľu, u iných už prebiehajú nákupy v plnom prúde. Každoročná dilema, čo kúpiť našim najbližším, priateľom, kolegom či domácim miláčikom už klope na dvere. Ak stále premýšľate, v ktorých obchodoch nájdete to pravé vianočné, pozrite si pár fpoho tipov na praktické darčeky pre každého.

Obklopený idiotmi

Máte vo svojom okolí človeka, ktorý sa sťažuje, že nikomu nerozumie a každý ho vytáča? Určite takých poznáte viac. Potešte ho super knihou od švédskeho autora Thomasa Eriksona, Obklopený idiotmi. Bestseller, ktorý sa teší veľkej obľube, naučí každého z nás chápať rôzne typy ľudského správania a ako s týmito typmi komunikovať. Super darček pre kolegu, priateľa a každého, kto potrebuje, aby bol jeho svet viac fpoho. Knižku si môžete kúpiť v Panta rhei aj za Daršeky.

kniha 300x200 - Tipy na vianočné darčeky so fšekartou a Daršekmi

Futbalové darčeky

Chcete potešiť malého či veľkého futbalistu? Zavďačte sa im praktickým darčekom, ktorý urobí radosť každému športovcovi. Na www.futbalovedarceky.sk nájdete dresy, kopačky a rôzne futbalové doplnky od výmyslu sveta. Či už chcete obdorovať fanúšika Messiho, Realu Madrid alebo rôznych národných tímov, ste na správnom mieste. Navyše, ak máte od vášho zamestnávateľa fpoho fšekartu, pri online nákupe získate zľavu s kódom online platba.

futbalove darceky 300x200 - Tipy na vianočné darčeky so fšekartou a Daršekmi

Vianočné kazetky

Univerzálny darček, presne ako aj naše fpoho Daršeky, za ktoré môžete nakupovať kozmetiku, čistiace potreby a všetko ostatné  v 101 Drogerie. Vianočné kazetky sú istota pre dámy aj pánov. Vybrať si môžete v kamenných predajniach z rôznych produktov. Či už hľadáte prírodné balíčky alebo kvalitné parfémy, tu nájdete to správne presne pre potreby vášho blízkeho alebo kolegu. Samozrejme kazetky môžete zaplatiť Daršekmi aj eDaršekmi.

kozmetika 300x200 - Tipy na vianočné darčeky so fšekartou a Daršekmi

Vianočné mystery boxy pre zvieratká

Aj vaši domáci miláčikovia si zaslúžia vianočný darček. Najvďačnejšie bytosti, ktoré nás majú radi, takých akí sme, sa potešia prekvapeniu úplne najviac. V obchodoch aj na webe Super ZOO sa nachádzajú mystery balíčky pre psíkov, mačky a iné zvieratká.  Vyberte si, ktorý sa najviac hodí pre vášho miláčika a obdarujte ho kvalitnými pamlskami a ďalšími super produktami. Čo presne sa v balíčku nachádza zistí, až keď ho otvorí. Aj v Super ZOO nakupujete za fpoho eDaršeky.

domaci milacik 300x200 - Tipy na vianočné darčeky so fšekartou a Daršekmi

P.S. Pre všetkých fpohoďákov štartuje 5.12.2023 Dobrá hra o 4 x 500 € na zimnú dofču. Nezabudni sa registrovať, výhra môže byť pekný vianočný darček.

eDaršeky | Daršeky fšekarta| Dobrá hra

00421415005278
Objednávanie a infoservis
Call Now Button